Kapcsolat

Eldorádó Fogadó és Kemping
8314 Vonyarcvashegy, Fürdő u. 2.
Telefon: +36 30 505 3917, +36 20 476 1984
E-mail: elan97bt@gmail.com
www.eldoradofogado.hu

Kérjen ajánlatot egyszerűen adatlapunk kitöltésével! >> kattintson ide!

Hogyan talál meg minket …

… autóval?


Nagyobb térképre váltás

Vonyarcvashegy a Balaton északi partján található, Keszthelytől kb. 6 km-re.

Vonyarcvashegyre érve a közlekedési lámpánál délre, a Balaton felé kell kanyarodni, és a Kossuth Lajos utcán haladva eléri a vasúti síneket, itt jobbra kanyarodik az út. A vasúti átjáróig halad, itt balra fordul, majd áthaladva a síneken ismét balra kanyarodik, és a strand előtt elhaladva eléri Fogadónkat. (A vasúti átjárótól a távolság a fogadóig kb. 400 m.)

 

… vonattal?

A főbb vasútvonalak, amelyeken el lehet jutni Vonyarcvashegyre, illetve amelyekhez csatlakozni lehet (csak a főbb állomásokat említve):

Budapest (Déli v. Keleti Pu.) › Székesfehérvár › Siófok › Balatonszentgyörgy › Keszthely › Vonyarcvashegy

Budapest (Déli v. Keleti Pu.) › Tapolca › Balatongyörök › Vonyarcvashegy

Nagykanizsa › Balatonszentgyörgy › Keszthely › Vonyarcvashegy

Szeged › Cegléd › Budapest › Székesfehérvár › Siófok › Balatonszentgyörgy › Keszthely › Vonyarcvashegy

Pécs › Dombóvár › Kaposvár › Fonyód › Balatonszentgyörgy › Keszthely › Vonyarcvashegy

Vonyarcvashegyre érve, a vonatról leszállva rögtön megpillantja fogadónkat, ha az állomással ellenkező irányba néz (a Balaton felé). Szívesen segítünk a nehéz csomagok cipelésében, ha tudjuk, hogy mikor érkezik, vagy ha odaszól hozzánk telefonon, amikor leszáll a vonatról. Mindkét esetben a 06 83 348 773, illetve a 06 20 476 1984 telefonszámokon érhet el minket.

Hivatalos belföldi vonatmenetrend: http://elvira.hu

 

… busszal?

Vonyarcvashegyre érve a “lámpás” kereszteződésnél kell leszállnia (csak egy lámpás kereszteződés van). Ha minden jól megy itt már megpillanthatja a Strand felé mutató táblát, ez a Kossuth Lajos utcára vezeti Önt. A Kossuth L. utcán, a Balaton felé haladva egészen addig sétáljon, amíg meg nem látja a vasúti átjárót (korlátos gyalogos átjáró). Itt menjen át a síneken, és a sétányon balra induljon el. Kb. 150 m-t gyalogolva meglát minket.

Ha Ön előre jelzi, hogy mikor érkezik, vagy a megállóból telefonál, szívesen kimegyünk Ön elé autóval! Mindkét esetben a 06 83 348 773, illetve a 06 20 476 1984 telefonszámokon érhet el minket.

Hivatalos belföldi buszmenetrend: http://volan.hu